Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.



Mesajınız gönderiliyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimler için merak ettiklerinizi bize buradan sorabilirsiniz.

Chef & Owner

Chef&Owner

Kendi işletmesinin şefi olmak isteyen,mutfağın uluslararası niteliklerini kazanıp inovatif ( geliştirici ve keşfedici ) olarak uygulamakla beraber işletmeyi marka olma yolunda profesyonel işletmeci olarak idare etme vasıflarını kişiye kazandırma amaçlı programdır.
Bu program Profesyonel Stajlı/Stajsız Aşçılık eğitimi veya Profesyonel Stajlı/ Stajsız Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimleri ile Yiyecek&İçecek işletmeciliği eğitiminin toplam olarak alınması ile oluşur.
Hafta içi sabah yada öğlen Profesyonel Stajlı/Stajsız Aşçılık eğitimi veya Profesyonel Stajlı/Stajsız Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimini alan öğrenciler akşam Yiyecek-İçecek İşletmeciliği programına katılabilir.
Hafta sonu Profesyonel Stajlı/Stajsız Aşçılık eğitimi veya Profesyonel Stajlı/ Stajsız Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimini alan öğrenciler akşam Yiyecek-İçecek İşletmeciliği programına katılabilir.

Başarı işletmenin mutfağıyla gelir.
Chef’s Table Mutfak Akademisi

Serkan Bozkurt

CHEF'S TABLE'DA EĞİTİM:

Dünyanın en son teknik ekipmanları ve özel olarak tasarlanmış U düzen de bireysel çalışılan tezgah ve ocaklarda, pratik eğitim ile teorik eğitimin eş zamanlı Coaching'lik sistemi ile verilen Uluslararası Temel Aşçılık eğitimidir.
Türkiye'de butik mutfak eğitimi öncüsü olan Chef's Table Mutfak Akademisi'nde eğitimler; Kurucu Şef Serkan Bozkurt önderliğinde ve alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. 
Neden Chef's Table?

STAJ:

İlk 4 ay eğitim sonrası Chef's Table öğrencileri dünyanın önde gelen uluslarası işletmelerinde stajlarını gerçekleştirerek profesyonel iş yaşantıları için kariyerlerine ilk adımlarını atarlar. Staj lokasyonları Chef's Table Mutfak Akademisi tarafından belirlenir ve öğrenciler haftada 6 gün stajını gerçekleştirir.
Öğrencilerimiz nerelerde staj yapıyor? 

WACS (DÜNYA ŞEFLER BİRLİĞİ) :

"Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır."

YURT DIŞI FIRSATLARI:

Chef's Table mezunları, eğitimlerini tamamladıktan sonra Amerika'da maaşlı çalışan olarak hem staj hem de kariyer yapma imkanına sahiptirler.

EĞİTİM SONRASI:

8 aylık profesyonel aşcılık eğitimini tamamlayan Chef's Table öğrencileri Dünya'nın en prestijli uluslararası zincir hotelleri, resturantları ve işletmelerinde mesleki yaşantılarına 
başlayabilecek seviyeye ulaşırlar. Ayrıca Kendi işletmelerinin şefi olabilecek niteliği kazanabilirler. Chef's Table mezunları yurtiçi ve yurtdışında birçok uluslarası işletmelerde kariyer yolculuklarına devam ediyorlar. 
Mezunlarımız nerelerde çalışıyor?

 

ZORUNLU HİJYEN SERTİFİKASI:

Chef's Table öğrencileri; endüstriyel mutfaklarda çalışan her bireyin sahip olması gereken, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca hazırlanan ‘‘Hijyen eğitim yönetmeliği'' kapsamındaki zorunlu sertifikayı, eğitimine katılarak almaya hak kazanırlar.

ÖDEME OLANAKLARI:

Chef's Table öğrenci adayları, anlaşmalı bankalar tarafından 'özel faiz oranları ile 24-36 aya kadar taksit imkanı ve esnek  ödeme koşulları ile kredi imkanına sahiptirler. Detaylı bilgi tıklayınız.

 

Hafta İçi-Sabah

Pzt-Sal-Çar-Prş 09:00 - 13:00

Kayıtlarımız başlamıştır


Hafta İçi- Öğle

Pzt-Sal-Çar-Prş 14:00 - 18:00

Kayıtlarımız başlamıştır


Hafta sonu

Cmt-Pzr 09:00-18:00

Kayıtlarımız başlamıştır

 
  • DERS PROGRAMI
  • STAJ İMKANLARI
  • KREDİ OLANAKLARI
  • KONAKLAMA

Ders programı güncellenmektedir.

Eğitimlerde ilk 4 ay tamamlandıktan sonra öğrencilerimiz, iş ortaklığımız bulunan dünyaca ünlü otel ve restoranlarda staj programına dahil edilirler.

ICBC Turkey Bank A.Ş,Chef’s Table öğrencilerine özel faiz oranları ile 24-36 aya kadar taksit imkanı ve esnek ödeme şeçenekleri sunuyor.

 

ICBC Turkey Bank A.Ş
Dalyan Şubesi

Canan POLAT
Tel: 0 216 411 14 90 (1700)
canan.polat@tekstilbank.com.tr

Burgan Bank,Chef’s Table öğrencilerine özel faiz oranları ile 24-36 aya kadar taksit imkanı ve esnek ödeme şeçenekleri sunuyor.

 

Burgan Bank
Yeşilyurt Şubesi

Emine Yılmaz
0 212 663 05 45 (97033)
eyilmaz@burgan.com.tr

Chef’s Table Mutfak Akademisi olarak önerdiğimiz konaklama hizmeti veren kuruluşlar;

Mavi Konak Apart

Asmalı Mescit mahallesi, Minare sokak,
No: 21- Beyoglu/Istanbul
Telefon: +90 212 245 33 20
www.mavikonakapart.com

Maslak Apart

Maslak mahallesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi,
No: 43 Sarıyer / İstanbul
Telefon: +90 212 245 33 20
www.mavikonakapart.com

 
 

Konaklama alternatiflerini öğrenmek için bizi arayın:

0 212 258 88 86
 
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır