Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

KURUMSAL ÇÖZÜMLER

Danışmanlık ve İnovasyon

Danışmanlık ve İnovasyon

Gastronomi alanındaki tüm ihtiyaçlarınız için; 
Ürün geliştirme, reklam, katalog & broşür çekimleri, ar-ge çalışmaları, restaurant konsepti belirlenmesi ve oluşturulması, mutfak planlaması konusundaki danışmanlık ihtiyaçlarınız için info@chefstable.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

1- MENÜ PLANLAMASI VE GELİŞTİRME
a) Menülerin standartlara uygunluğu ve hesaplanması
b) Tabak prezentasyonları,
c) Menüdeki tüm tabakların resimlendirilmesi,
d) Geleneksel yemeklerin farklı sunumlarla göze hitap etmesi, 

2- PERSONEL EĞİTİMİ
a) Temel mutfak eğitimi,
b) Mutfakta hijyen,
c) Menü içeriği ve iletişim,
d) Cost kontrol yapılması,

3- MÜŞTERİ POTANSİYELİNİ YÜKSELTME ÇALIŞMALARI
a) Her tabağın, her gün standartlara uygun servis edilmesi,
b) Restaurant içinde personel arasındaki iletişim,
c) Kullanılan malzemelerin kalite kontrolü,
d) Müşteri ile diyalog,

4- FRANCHISING ÇALIŞMALARININ YAPILMASI
a) Pazarlama ve reklam çalışmaları,
b) Tüm çalışma alanlarında uygun standartalara ulaşılması
c) Sektörde farklılık yaratabilme gücü sağlanması,
d) Tüm şubelerde hazırlanan ürünlerin lezzet ve kalite standartları,
e) Aynı olması gereken sos, vb. ürünlerin merkez mutfakta hazırlanması,

5- ŞUBELERİN PERİYODİK KONTROLLERİN YAPILMASI
a) Çalışanların kişisel temizlikleri, 
b) Üniformaların farklı tasarlanması,
c) Mutfakta menü ile ilgili ayrıntıların bulunması (fotoğraflar, tabaklar, vb.)

TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır