Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef's Table Mutfak Akademisi, WACS (Dünya Şefler Birliği) uluslararası kalite ve standartlarında, dünyadaki sayılı eğitim veren yerlerden bir tanesi.

1928 yılında Paris 'te kurulan WACS (Dünya Şefler Birliği), dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Bu amaçla mesleki eğitim, araştırma çalışmaları yürütmekte ve aşçılık mesleğinin uluslararası ortamda saygınlığının geliştirilmesini hedeflemektedir. Dünyanın en saygın meslek örgütleri arasında bulunan WACS bugün 86 ülkenin aşçılık örgütlerini bünyesinde barındırmaktadır.

 

HAKKIMIZDA

HABERLER

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Gürsel Yılgın, Deli Kasap'ta çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz....

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Sergen Yıldırım, Bugga Steak House İskenderun’da çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz....

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Dilek Yıldırım, Kitchenette İzmir'de Sous Chef pozisyonuna yükselerek kariyerine devam etmektedir. Kendisine başarılar dileriz....

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Osman Bahçeci, kariyerine The Populist'te Demi Chef pozisyonunda devam etmektedir. Kariyerinde başarılar dileriz.  ...

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Fuat Kahraman, Rixos Pera'da çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz. ...

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Yaşar Ertuğrul Araç, ITSUMI İSTANBUL'da çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz.  ...

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Sefa Baykal, InterContinental Hotel İstanbul’da çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz.  ...

 

Profesyonel Pastacılık & Ekmekçilik Eğitimi mezun öğrencilerimizden Kübra Lambaoğlu, Asuman Çikolata Dükkanı'nda çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz....

 

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezun öğrencilerimizden Alican Şimşek, Bomontiada Monochrome Brasserie'de çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz....

 

Profesyonel Pastacılık-Ekmekçilik Eğitimi mezun öğrencilerimizden Özlem Balkan, Pullman Hotel İstanbul'da çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca kendisine başarılar dileriz....

 
TÜM İŞ ORTAKLARIMIZ
©2011-2016 Chef's Table Mutfak Akademisi Tüm Hakları Saklıdır